Сьогодні здобувачі освіти МОКВИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ із задоволенням долучилися до Всеукраїнської національно-патріотичної он-лайн руханки.
Ми зарядилися енергією, позитивом, посмішками та були обʼєднані сильним патріотичним духом разом з усіма дітками України.
Дякуємо організаторам такого чудового заходу.
Памʼятаймо! Рух – це наше здоровʼя! А наше міцне здоров'я – це наше щасливе життя!

#НаціональнаРуханка_UBS

imgonline-com-ua-Resize-p9ncKUvLYfU7xWEЩиро вітаємо команду нашого ліцею "ТАРАНТУЛИ ", які стали призерами (ІІ місце) третього етапу фінальних змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" з баскетболу серед дівчат та їх тренера МАЗЕПУ Володимира Михайловича. Бажаємо і надалі успіхів у майбутніх змаганнях!
Не зупиняйтеся!
Підкорюйте нові вершини!

Ви найкращі!                                      
Пишаємося нашими!
#разомпереможемо #плічопліч 

Тиждень психології – це завжди свято, марафон спілкування, яскраві події, іноді незабутні враження та відкриття нового в собі.
Одним із головних завдань, які стоять перед ліцей, є розвиток творчих здібностей, формування навичок самосвідомості та самореалізації особистості.

ВЕЛИКДЕНЬ — одне з найбільших християнських свят.
Кожен з нас завжди готується до Христового Воскресіння: постом, молитвою, добрими справами.
Учні МОКВИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ разом з класними керівниками виготорили власноруч "писанки", які прикрашають сільський парк.
Дякуємо всім, хто долучився до доброї справи.
Нехай ці великодні писанки, як символи відродження, нагадують, що світло неодмінно переможе темряву, а Україна – своїх ворогів.

30 квітня 2024 року у МОКВИНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ було проведено шкільний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Кожен рій презентував свою назву, гасло та емблему.
Участь у грі взяли дев'ять роїв 7-11 класів.
Команди ліцеїстів змагалися за звання кращих у 9-ти конкурсах: «М'яч капітану", "Відун", "Рятівник", "Кульова стрільба", "Спритний козак", "Метання м'яча", "Коло перешкод", "Човниковий біг", "Смуга перешкод".

imgonline-com-ua-Resize-nqwZbp3vGZВідповідно до річного плану роботи ліцею, з 22 по 26 квітня з метою виховання громадянської відповідальності за стан довкілля, розвитку почуття любові до природи та прагнення до постійного спілкування з нею, формування екологічної культури та екологічних цінностей, в рамках проєкту «Жива планета» в закдаді освіти проведено тиждень екологічних знань «Себе я бачу в дзеркалі природи».
Протягом тижня педагогами Русланою ТАРАСЮК, Софією ОКЕРЕШКО, Тетяною ПИЛИПАКОЮ та Світланою ЧУДІНОВИЧ було організовано та проведено ряд цікавих та змістовних заходів:

imgonline-com-ua-Resize-xjRftK0MSWIЗ метою всебічного інформування здобувачів освіти з питань цивільного захисту 26 квітня 2024 року в ліцеї було проведено День цивільного захисту. День розпочався із зборів керівного складу та доведення завдань цивільного захисту в зв'язку з можливим виникненням надзвичайних ситуацій. Були запрошені представники служби ДСНС, які розповіли здобувачам освіти про професію пожежника, ознайомили із роботою служби ДСНС, ще раз нагадали телефони екстрених служб. Учитель основ здоров'я Софія ОКЕРЕШКО проінформувала присутніх про методи захисту та дії в умовах надзвичайних ситуацій, пов'язаних із можливим виникненням пожежі.

Join Us Facebook

Наше відео

Кабінет психологічної служби

obg 210

123

ndgl 116111

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

      
     

ДЛЯ СПІВПРАЦІ:

Для співпраці та зв'язку з нами на сайті Ви маєте декілька можливостей:

       КОНТАКТНА ФОРМА
   - ГОСТЬОВА КНИГА
   - ФОРУМ

Пишіть нам.

Ми будемо дуже вдячні за Ваші поради та зауваження.