Увага!

03 травня 2024

Школа молодого вчителя

Кажуть учитель - це не професія, а покликання. Це дійсно так. Щоб оволодіти педагогічною майстерністю, недостатньо тільки теоретичних знань. Потрібно любити свою справу. Адже тільки любов до дитини є запорукою успіху у роботі вчителя.
Важливо побачити у кожному учневі його здібності і талант, розкрити кожного, зацікавити і повести за собою.
Сьогодні 3 травня завершився тиждень відкритих дверей у Школі молодого вчителя Мукачівського ліцею 11. Молоді педагоги - Матей К.Й., Микуланинець С.В., Гогерчак Ю.Б. і Кузьма О.В. провели відкриті заходи, під час яких демонстрували чуйність, душевну доброту, прекрасні організаторські здібності, гуманні стосунки, загалом - свій педагогічний ріст.
Велика подяка від учнів і батьків. А це - гарна перспектива на майбутнє.
Успіху вам, молоді колеги!
 

02 травня 2024

Свято Букварика в 1-К

2 травня маленькі розумники 1- К класу разом з мешканцями та захисниками Буквополісу рятували літери від злого діда Буквоїда.
Діти продемонстрували, що вже вивчили усі літери та навчилися читати і писати. Першокласники пройшли всі випробування: гучно й дружно співали пісні, розгадували анаграми, відповідали на питання, розшифровували слова, впевнено відновлювали текст.
За свою старанність та наполегливість, кмітливість та винахідливість учні здобули звання "Юного Читача" та квиток до бібліотеки.
Бажаємо нашим майбутнім книголюбам безмежної радості від відкриття нових сторінок історій та невичерпної мудрості, яку дарують нам книги!


29 квітня 2024

Ярмарка на підтримку ЗСУ

26 квітня відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.
Спільними зусиллями було зібрано більш як 144 тисячі гривень, які були переведені на рахунок 128 ОГШБ.
Дякуємо!

28 квітня 2024

Просвітницькі бесіди про особисті кордони

З 22 по 26 квітня лекторка ГО"Дівчата" Катерина провела просвітницькі бесіди для учнів 5-8 класів на тему: "Особисті кордони", з метою підвищення обізнаності дітей. Лекторка поговорили з учнями про те:
- з чого починається становлення особистих кордонів;
- які різновиди кордонів бувають і чому вони взаємопов’язані;
- як коректно відмовити людині;
- що робити, коли ваші кордони порушують.
Розвиваймо, навчаймо, інформуймо наших дітей.
 

 



26 квітня 2024

Річниця Чорнобильської трагедії

26 квітня 1986 року сталася безпрецедентна за масштабами та наслідками техногенна катастрофа XX століття - аварія на Чорнобильській атомній електростанції.
В ліцеї №11 бібліотекарем в 5-х класах було проведено виховну годину на якій обговорювали негативний вплив аварії на стан навколишнього середовища та здоров’я населення, а також було переглянуто фільм.
 

"Лісова школа" у 1-А

Сьогодні у 1-А класі було проведено урок-виставу "Лісова школа". Під час вистави маленькі актори узагальнили набуті знання та попрощалися з першим у їхньому житті підручником - Букварем!
 

 



25 квітня 2024

Міжнародний день АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

В нашому ліцеї відзначили Міжнародний день АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ та річницю ШЕКСПІРА.
23-24 квітня учні 10-б і 11-а класів провели тематичні уроки-презентації. Також пройшла виставка творчих робіт учнів 7-г, 10-б, 11-а класів, присвячена річниці ШЕКСПІРА.
Було цікаво та вражаюче

 

 


Земля- наш спільний дім! Бережи її!

25 квітня у рамках Всесвітнього дня Землі було проведено уроки в 8а, 9б, 10-а класах на тему: «Земля- наш спільний дім! Бережи її! Будь Людиною!»
Прості речі , а наскільки вони важливі для довкілля, для збереження нашої Планети!
Сьогодні важливо захистити навколишнє середовище, зберегти природу!
 

24 квітня 2024